AlgemeenBegin september een Playstation 5 besteld met verwachte levertijd van een week. Na veel e-mail contact te hebben gehad (bellen is niet mogelijk) en uiteindelijk een maand later de bestelling te hebben geannuleerd, is het stil aan de overkant en heb ik mijn geld nog steeds niet retour gekregen.
Edit: Inmiddels heb ik mijn geld wel retour mogen ontvangen. Ik moest er wel zelf achteraan zitten..
Mijn bestelling is nooit aangekomen! (levering zou ongeveer 1 week zijn). Na ongeveer een maand besloot ik de bestelling te annuleren.
KlantenserviceOp de site van Ti-84Shop beweren ze een reactie te geven binnen 48 uur, dit gebeurt alleen wanneer het hun uitkomt. Dus als je begint over het vriendelijk verzoeken van het geld om terug storten en je geeft daarbij alle info die ze nodig hebben plus een meer dan redelijke termijn (inmiddels langer dan een maand), dan hoor je niks meer van ze. Een extra ster alleen omdat ik mijn geld heb mogen ontvangen na anderhalve maand.
Beste,
Sorry! Ga niet van het slechte uit.
Kunt u u uw naam of ordernummer hier vermelden? Dan pakken wij dit direct op!
“Mogelijke oplichting” is natuurlijk kolder. Zoals hier staat aangeven zijn wij al minimaal 5 jaar actief op Tweakers en bestaan wij sinds 2014.