bol

Laptop van €1.599,00 gekocht met een gratis Norton software. Hierdoor is de waarde van de laptop met €67,06 verminderd als ik deze terug zou sturen. De laptop heeft een waarde van €1.531,94 in factuur, terwijl het voor €1.599,00 op de site stond.

Meerdere keren met de klantenservice gebeld, maar ze kunnen geen goed antwoord geven waarom de laptop in mindering van waarde is gebracht. De laptop zelf exclusive Norton kost ook €1.599,00.

Mijn tip, koop geen laptop met gratis software bij bol.com, want het is namelijk helemaal niet gratis in geval er iets met de laptop gebeurd en deze terug moet.

Update. Ná een aantal gespreken met Bol.com bleek dat een aantal medewerkers mij verkeerde informatie had gegeven. Ze hebben onderhands 't gehele bedrag gerestitueerd. Ik vind nog steeds dat dit beter kan.

Levering zou volgende dag zijn, werd uiteindelijk 1 dag later dan gepland.

Klantenservice wist helemaal niet hoe ze met deze case om moesten gaan. Vraag werd steeds verwezen naar financiële afdeling van Bol.com, zonder dat er duidelijke antwoorden beschikbaar werden gesteld.

Zie update.

Scorekaart voor bol