AlgemeenBij Appelhoes een 13/14Inch Apple sleeve gekocht voor mijn MacBook Pro 14 Inch. Na ontvangst blijkt dat de sleeve niet geschikt is voor mijn laptop, de laptop steekt er namelijk gedeeltelijk uit en daardoor kan de rits niet dicht. Het product kan retour maar de retourkosten zijn voor eigenrekening. Hiermee ga ik niet akkoord omdat het foutieve informatie op de website van Appelhoes betreft.
Ik heb contact met de klantenservice opgenomen maar zij kwamen met de intelligentie reactie: "De hoes wordt voor een 14inch verkocht dus hij past". Vervolgens heb ik middels foto's en een video kenbaar gemaakt dat dit niet het geval is maar de klantenservice hield voet bij stuk.
Als je niet 100% weet of het product geschikt is voor je laptop/telefoon dan raad ik Appelhoes ten zeerste af. Zij weten het zelf namelijk blijkbaar ook niet maar laten je wel opdraven voor de retourkosten.
Product maandag besteld en geselecteerd dat ik het graag vrijdag wil ontvangen ivm vakantie. De postbode stond de volgende dag al voor een dichte deur.
KlantenserviceDe klantenservice heeft mij voor een simpel probleem geen concrete oplossing kunnen bieden. Een FAQ-lijstje had mij meer geholpen en had minder ergernis opgeleverd.