Unbound XR

Het bestellen ging gemakkelijk en de headset werd op tijd geleverd. De reden dat ik de review schrijf, is dat ik keurig te woord gestaan ben en geholpen nadat de kabel van mijn headset kapot ging. Verder viel mij positief op hoe netjes ik mijn headset teruggestuurd kreeg: met weer beschermfolie op de lenzen en de afdekdopjes op de kabels. Het zijn kleine details die mij het gevoel geven dat er zorgvuldig met de spullen wordt omgegaan.Dat geeft mij vertrouwen voor een volgende aankoop.

Destijds was de headset geleverd door DPD bij een verkeerd adres... ondanks dat het verzendlabel correct was. Gelukkig woonde daar een kennis van mij die mij belde, maar anders had ik "een uitdaging gehad".

De retour werd afgelopen week geleverd door Post NL en was keurig verpakt.

Netjes en correct te woord gestaan en "de procedure" loopt m.i. gestroomlijnd. Enig nadeel vond ik wel dat je alleen kunt mailen en niet bellen, maar heb daar ook wel begrip voor omdat zaken anders door elkaar gaan lopen en afspraken niet meer helder zijn.

Scorekaart voor Unbound XR