Proshop.nl

Was een heel mooie aanbieding voor de GPU, vandaar dat ik deze ook bij Proshop bestelde. Product is precies wat ik heb besteld,

Als je op de Nederlandse site aanbied met "Op voorraad" en "2-3 werkdagen levertijd" terwijl het redelijk algemene kennis is dat er al heel lang vertragingen zijn met pakketdiensten. Zeker als je producten dan uit Denemarken of Zweden komt, lijkt het mij dat je je belofte heel lastig na komt. Tot grote verrassing gewoon nog op tijd. Top!

Beste Wobber,

Bedankt voor je review.

Mooi om te horen dat je tevreden bent met het verloop van je bestelling tot en met de levering aan toe.

We zijn een Deens bedrijf met kantoor en magazijn in Denemarken. Wanneer een product op onze website met "op voorraad" is aangegeven, betekent dit dat we het product op voorraad hebben in ons eigen magazijn, en dan duurt de levertijd inderdaad 2-3 werkdagen.

Bij bestellingen net voor het weekend kan dit wat langer duren omdat het dan kan gebeuren dat een pakket pas maandag bij ons wordt opgehaald, of dat het tijdens het weekend stil ligt bij het distributiecentrum.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je bestelling.

Mvg

Proshop