Proshop.nl

Beste Dr.156,

Bedankt voor je review.

Mooi om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met het verloop van je bestelling.

Wat betreft het niet kunnen leveren van de telefoon in de oorspronkelijke kleur, komt het helaas af en toe voor dat onze leverancier niet de beloofde hoeveelheid kan leveren, en dat daardoor de verwachte levertermijn vertraagd wordt.

Wanneer wij er bijvoorbeeld 500 bestellen, en de leverancier aangeeft die bijvoorbeeld op 1 september te leveren, kunnen wij niets anders dan ervan uitgaan dat dit klopt. Als de leverancier vervolgens aangeeft er maar 300 te kunnen leveren dan is dat zeer spijtig voor onze klanten, maar helaas niet iets waarop wij invloed hebben.

Gelukkig konden we het in dit geval oplossen door de bestelling aan te passen met dezelfde telefoon in een andere kleur.

Wat betreft de opmerking over de verpakking zal ik dit doorgeven aan onze logistiekafdeling. We zijn altijd blij met feedback van onze klanten betreffende verbeterpunten. Ik hoop dat de telefoon niet beschadigd is geraakt en goed functioneert?

In ieder geval veel plezier met je nieuwe telefoon.

Mvg

Proshop