bol

Een webshop die houd van marketing misleiding op de Pricewatch, maar over het algemeen niet echt problemen mee gehad.

Met meerdere accounts, ook zakelijk (50+ bestellingen) eigenlijk nooit problemen gehad met de levering. Waar ik niet van hou is "volgende dag geleverd" en dan "Oh nee, toch niet". Snap best dat er dingen kunnen gebeuren, en volgende dag leveren vind ik zelf absurd en bezorger slavernij, maar adverteer het niet als je het niet nakomt.

Nooit echt reden gehad om contact op te zoeken met de service, maar vandaag zag ik een "product (zwart & wit)" via Tweakers dat in de aanbieding was bij Amazon en Bol voor dezelfde prijs, maar een paar klikken verder moest ik ineens 60,- meer betalen voor de zwarte versie bij Bol en niet bij de ander.

Contact opnemen met de klantenservice is niet een paar klikken, maar verstopt achter een bot die het net niet helemaal begrijpt. Vroeg of het misschien een fout was, en dat de andere webshop de zwarte versie ook voor dat bedrag verkocht. Kreeg te horen dat er geen fout was.

Met andere woorden hier word waarschijnlijk de Pricewatch misbruikt door Bol.com marketing, iets wat gewoonweg tijd heeft gekost op niets af.

Had ook niet echt de indruk dat de persoon het wel begreep maar met argumenten kwam als: "Ja, mensen nemen liever zwart".

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk