AlgemeenIk heb op 18 Augustus een bestelling gedaan van een accu bosmaaier makita ( 224,89 euro) .
Mijn verbazing was groot toen het transport een halve pallet groot was waar de afmetingen en gewicht helemaal niet overeen kwamen met het bestelde artikel.
Het pakket zou geleverd worden door TransMission en ja met wat problemen bij Transmission kwam 4 dagen later een grote vrachtwagen aan met een Metabo grote zware tafelzaag/verstekzaag.
Ik heb deze bestelling geweigerd, deze was wel waarschijnlijk veel duurder dan mijn bosmaaier .....
Vervolgens heb ik contact opgenomen met de support van Fixami en ze zouden pas mijn bosmaaier opsturen nadat ze het pakket terug ontvangen.
Raar helemaal mijn fout niet en ik moet wachten, we zijn nu 1 week verder en er is nog steeds niets verzonden !
Beste Johan,
Bedankt voor je review. Vervelend dat er een verkeerd artikel naar je is opgestuurd. Normaal gesproken kunnen wij het juiste artikel meteen versturen, echter omdat het pakket geweigerd is bij levering moeten wij de retourzending hiervan eerst afwachten. Wij nemen hierover vandaag nog contact met je op.