AlgemeenHet bestellen zelf verloopt prima. De drama begint bij de bezorging, die gaat namelijk met DHL. Pakket is nooit ontvangen. Tot op heden het geld (220 euro) voor de Chromebook nog steeds niet terug.
VerzendingPakket is nooit ontvangen. Bij bestellen een DHL pakketpunt geselecteerd gezien de slechte ervaringen met DHL waar pakketjes nog wel is verwijderen.
Het pakketpunt bleek vol en ging het pakket, zonder enige afstemming, gelijk terug. Wehkamp weigert het pakket nogmaals te versturen en beroept zicht op het eigen retourprocess... je mag daar dus op wachten.
Reageren per mail relatief snel. Je hebt er alleen werkelijk niks aan. Elke reactie komt met excuses, maar zorgen dat ik mijn geld terug krijg is teveel gevraagd.
Terwijl ik mijn geld nog niet terug heb, is de laptop wel ineens weer op voorraad (model is EOL), het retour is verwerkt maar het geld is nog steeds niet terug.
Goedenavond,
Wat jammer dat u een klacht heeft over het terugstorten van uw geld, na de vermissing van uw Chromebook. Om uw klacht verder af te kunnen handelen verzoek ik u om een e-mail te sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met daarin een link naar uw klacht en uw klantgegevens.
Wij nemen uw klacht daar graag verder in behandeling.
Webcareteam Wehkamp