HP Store

Eigenlijk is dit stuk niet zo heel erg belangrijk. Elke gek kan tegenwoordig wel een website in elkaar prutsen waar je iets eenvoudig kunt kopen. HP is daar geen uitzondering op. Goed vormgegeven, mooie zoekfilters, niets op aan te merken. Je problemen beginnen pas wanneer je iets binnenkrijgt dat niet werkt. Daarmee kun je je als bedrijf onderscheiden van de rest. En de HP Store doet dat heel duidelijk, in negatieve zin. Dus wees slim, bestel gewoon bij Coolblue, Amazon of Bol. Die begrijpen tenminste dat je een klant bent.

Redelijk goed verpakt en met een paar dagen in huis. Niet op aan te merken.

In mijn geval bleek een meebestelde Tilt pen niet te werken. En omdat de gebruiker na twee weken naar het buitenland moet, is het zaak om deze snel geruild te krijgen.

Dit blijkt dus niet zo makkelijk. Via de website een retour aanvragen werkt niet. Voor een garantieclaim als dit moet je eerst naar de TD bellen. Die moeten een dossier aanmaken. Dan moet jij bewijzen dat je het spul gekocht hebt en waar. Dat kan niet in dat telefoongesprek, want de TD kan niet bij de bestanden van de Store. Serieus. De volgende dag wordt je dan nog teruggebeld en dan kun je het retour aanvragen. Daarna begint het wachten. Ik ben al een week verder, nog steeds geen retour instructies of -label mogen ontvangen.

Ik geef het nog een of twee dagen en dan koop ik maar een andere tilt pen. Maar dan wel bij Coolblue of zo. Nooit meer hier.

De mensen zijn vriendelijk, maar de procedures die erbij bedacht zijn, zijn niet meer van deze tijd. Schande.

Het ordernummer SCEO37459071 is reeds vermeld bij het plaatsen van de review. Ik wacht nog steeds op het retourlabel. Ongelofelijk dat dat zo lang moet duren.

Hoi Telco, Vervelend om te horen dat het retourneren van de pen moeizaam gaat. Mijn excuses daarvoor. Zou je mij jou ordernummer kunnen doorgeven? Dan ga ik direct de status opvragen bij mijn collega's.
HP Online Store

Scorekaart voor HP Store