Proshop.nl

Beste ElectroDanny,

Al met al is het altijd vervelend wanneer een product kapot gaat die een klant heeft ingekocht. We proberen dat vervolgens ook z.s.m. op te lossen. Uiteindelijk hebben wij je zaak behandeld binnen 5 werkdagen en je een nieuw product opgestuurd.

Echter zijn er wel een aantal punten die voorkomen hadden kunnen worden of simpelweg niet waar zijn.

- Je pakket was in minder dan 48 uur na bestellen geleverd bij de gekozen DPD Pickup Shop. Op onze site vermelden we altijd 2-3 werkdagen levertijd voor producten die op voorraad zijn. Het pakket is dus zeker volgens verwachting geleverd.

- Mocht een DPD Pickup Shop niet ideaal liggen als je wilt bestellen, dan heb je ook altijd de mogelijkheid om het pakket aan huis te laten leveren. Mocht je niet thuis kunnen zijn tijdens de levering, kun je uiteraard ook het pakket laten leveren op je werkplaats of bij een kennis die bij je in de buurt woont.

Verder is het voor ons ook moeilijk om je zaak sneller te behandelen. We zijn actief in 8 verschillende landen, met een groot aantal bestellingen elke dag. We krijgen dagelijks 100+ producten geretourneerd die allemaal moeten worden behandeld. Daarbij moet het product ook worden getest, wat ook evt. uren of dagen kan duren. Uiteindelijk is je zaak binnen 5 werkdagen behandeld en het probleem is verholpen.

Scorekaart voor Proshop.nl