AlgemeenIk zou dit bedrijf bij NIEMAND nog aanraden. Ik kocht er in april 2021 een nikon D7500. Echter binnen het jaar liet de lader het afweten. Ik nam contact op met RHINOCAMERA om aanspraak te maken op mijn garantie. Dit gebeurde op 14 maart , ik moest de lader opsturen op eigen kosten zodat deze zou worden nagekeken. Vele mails en weken later was volgens RHINOCAMERA het pakket niet aangekomen terwijl ik een bewijs had van de post dat het werd afgeleverd , na enkele boze mails werd het pakket uiteindelijk "gevonden" en zou de lader worden nagekeken... De lader zou uiteindelijk worden vervangen en volgens RHINOCAMERA is er op 18 mei een nieuwe lader besteld , na wel een 20 mails op en af te moeten hebben gestuurd . Ik kan u vertellen dat tot op de dag van vandaag niets meer werd vernomen van RHINOCAMERA en ik dus al meer dan 4 maanden! zonder lader zit. Hier gaat het om een lader van 60 euro die niet eens vervangen word binnen de garantietermijn , ik mag er niet aan denken dat de camera of andere dure apparatuur van deze webwinkel defect zou geraken. ik zou ver weg blijven van RHINOCAMERA. De korting die ze geven tov andere shops weegt niet op tegen de verliezen die iemand kan ondervinden bij eventuele defecten tijdens de garantie termijn. U bent gewaarschuwd. Aan mij verkopen ze alvast NIETS meer !
VerzendingVerzending duurt zeer lang daar rhinocamera opereert van buiten europa,
KlantenserviceKomen hun verplichtingen niet na als iets defect geraakt tijdens de garantieperiode. waardeloos