Samsung.com

De site is overzichtelijk en makkelijk met betalen, alles leek goed te gaan totdat ik de bevestigingsmail kreeg. Hierin stond aangegeven dat de wasmachine de volgende dag al geleverd zou worden, terwijl ik had aangegeven dat de wasmachine enkele dagen geleverd zou moeten worden. Gelukkig kon ik dit nog aanpassen, maar het was natuurlijk niet zoals ik bedoeld had.

De levering via Dynalogic verliep prima; de jongens waren snel, vriendelijk en professioneel.

Vorige week heb ik via het partnerprogramma van de consumentenbond een wasmachine gekocht bij Samsung. Vandaag kwam ik er achter dat via een ander partnerprogramma de wasmachine ruim 50 euro goedkoper is. Hierop heb ik contact opgenomen met de klantenservice of ik dit prijsverschil terug kan krijgen. De enige mogelijkheid volgens hen om dit te doen, is door de wasmachine terug te sturen (en dan het geld terug te krijgen) en dan opnieuw te bestellen. Omdat mij dit nogal een omslachtige manier lijkt en bovendien zonde van de inspanning en het onnodig verslepen van goederen heb ik erop aangedrongen of er geen andere oplossing is. De klantenservice wil echter niet meedenken en brengt de eerdere "oplossing" als de enige mogelijkheid. Ik vindt het eigenlijk bizar dat dezelfde wasmachine eerst terug moet en dan weer opnieuw bezorgd moet worden om een prijsverschil te compenseren; dat moet anders kunnen. Maar helaas niet bij Samsung..

Scorekaart voor Samsung.com