AlgemeenZie kopje klantenservice over de ervaring die ik met ze heb gehad n.a.v mijn bestelling.
VerzendingVerzending was prima en snel.
KlantenserviceIk had in korte tijd (2 weken) voor zo'n 800 euro besteld bij ze, 1 van de dingen die ik had besteld waren pincetten. Zij adverteren deze met: "Ideaal bij het uitvoeren van kleine reparaties aan uw geprinte 3D object of bij het verwijderen van supportmateriaal!"
De realiteit is dat ze ronduit bagger zijn. Ze zij enorm zag en bij de lichtste druk buigen ze door.
Kan gebeuren natuurlijk. Ik heb ze gemaild op hun klantenservice mailadres met alle info, en ze hebben simpelweg nooit gereageerd. Dit is simpelweg niet acceptabel.
Bestel dus op eigen risico en verwacht totaal niets van ze.
Edit: ipv contact opnemen gezien ik mijn ordernr had gedeeld (plus dat ze mogen contacteren) mag ik ze nogmaals benaderen. Ze doen duidelijk hun best om je als klant al het werk te laten doen, wanneer zij fout zitten.
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! Het is uiteraard niet de bedoeling dat je geen reactie van ons krijgt. We helpen je graag verder met een passende oplossing. Zou je nogmaals een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar webcare@123-3D.nl? Dan kijken we met je mee. Groetjes, Romy van 123-3D