AlgemeenExtreme irritatie met betrekking op levering en afhandeling klachten. De klantgerichtheid laat te wensen over.
VerzendingVanwege de score op Tweakers en het goede aanbod wat mij door HelloTV gedaan was, toch eens afgeweken van waar ik normaal mijn spullen op het internet bestel. Volgens de website “vandaag voor 21:00 besteld, morgen in huis”, ik snap dat dit een streven is. Voor de zekerheid de dag daarop contact opgenomen met de helpdesk over wat de status van mijn order was, hierop werd gemeld dat er een storing in het systeem van de vervoerder (PostNL) was en dat het een dag later geleverd zou worden.
Een dag later….. wederom niks ontvangen, weer contact met de helpdesk; volgens de helpdesk was het pakket niet afgeleverd omdat er niemand thuis was/ geweigerd had en retour naar de logistiek van HelloTV gestuurd. Dit terwijl ik thuis braaf op de levering zat te wachten.
Het valt mij op dat de helpdesk zich verschuilt achter procedures. Er wordt niet naar een directe/ bevredigende oplossing met de klant gezocht.
Dit blijkt uit het feit dat er continue verwezen wordt naar de verantwoordelijkheid van de vervoerder (PostNL), maar niet naar de eigen organisatie.
Op het moment dat ik de order wilde annuleren en mijn geld terug ontvangen, was dit niet mogelijk omdat de TV nog in de logistieke lijn zat… terwijl ik zeker weet dat dit mogelijk is vanwege de wet/ regelgeving met betrekking op online-verkoop.
Zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Goedemorgen,
Wat vervelend om te vernemen dat je niet helemaal tevreden bent over jouw aankoop bij HelloTV!
Ik zoek graag uit wat er fout gaat bij jullie bestellingen en ga dan tevens bekijken of de desbetreffende collega's geen andere mogelijkheden hadden om jullie beter te helpen dan jullie nu geholpen zijn.
Zouden jullie mij beide even jullie ordernummers willen toesturen via contact@helloTV.nl zodat ik jullie verder kan helpen?
Tim
HelloTV