123inkt.nl

Kocht hier huismerk inkt omdat ik voor de rest hier vaak papier koop voordelig, volgens 123inkt zou hun huismerk inkt zoveel procent meer printen en net zo veel kwaliteit leveren en in the end voordeliger zijn.... Maar in praktijk valt dit erg tegen. Als ik mijn XL cartridge van HP vergelijk met die van 123inkt (waarvan zij ook nog eens beweren dat hun huismerk XL cartridges meer inkt bevatten...) haal ik uit de duurdere HP toch echt wel veel meer pagina's en is het geschatte aantal pagina's dat ik nog kan printen ook veel betrouwbaarder. Ik blijf nu eigenlijk een beetje kopen... en ben voor 2 XL setjes nu duurder uit dan 1XL setje van HP zelf (Officejet Pro 7740) voor een grootverbruiker als ik, niet echt leuk meer.. Laatst een aantal full color prints gedaan en Magenta gaat van 3000 geschatte pagina's naar nog maar 30 pagina's om te printen. En 123inkt geeft de schuld aan het type papier, de omgevingstemperatuur, de gebruikte manier van printen (ik print niet eens met max dpi instelling en heb de kwaliteit op concept staan ipv beste kwaliteit en nog meer van zulke smoesjes.

Inmiddels moet ik mijn review aanpassen daar er correct is gehandeld door vervangende inkt te sturen alleen heeft mijn printer in de tussentijd door een mogelijke lekkage en kortsluiting de brui gegeven midden in een opdracht met een deadline... Ik wacht nu op verdere instructies vanuit 123inkt. Dit ligt totaal buiten mijn schuld om.

Stevig verzonden in ruime verpakking met voldoende bescherming.

Een klacht over inkt wordt niet serieus genomen. Ik krijg een standaard marketingberichtje terug gestuurd.

Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien. Je hebt levenslange garantie op onze 123inkt huismerkartikelen. Wij lossen dit graag voor je op! Zou je een e-mail, met daarin een uitgebreide omschrijving van het probleem, willen sturen naar webcare@123inkt.nl? Groetjes, Christianne van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk