TVreus.nl

Op 28 mei 2022 heb ik een Samsung Frame tv besteld en hiervoor 1189 euro aan tvreus betaald. Deze heb ik nooit ontvangen. Allemaal beloftes dat ze het gingen oplossen, steeds beloven het e.e.a. uit te zoeken en je terug gaan bellen, zelf de tv komen brengen etc. etc. Niets zijn ze nagekomen bij #www.TVREUS.NL. Uiteindelijk heb ik op 4 juni mijn order geannuleerd. Nu (9 juli) heb ik nog altijd mijn geld niet terug. Ook hier beloven ze vanalles op hun eigen website. Bij annulering binnen 10 dagen je geld terug. Niet dus. Op hun eigen website bij hun algemene voorwaarden, staat dat je bij geschillen #www.ICTWaarborg.nl kunt vragen te bemiddelen. ICTWaarborg heb ik gebeld en mijn situatie uitgelegd. Ze kunnen niets voor mij doen. Reden: ze treden alleen op bij aankoop van ICT producten. En die verkoop #TVreus.nl niet. 🤷 Slim bedacht hé? Ook wanneer je de andere op hun site vermelde partij bij geschillen #http://ec.europa.eu/consumers/odr/ benaderd, kom je erachter dat ook deze niets voor je kan doen. Dus gewoon een aantal fake-adressen noemen en je komt overal mee weg. Echt schandalig. Aangifte doen bij de #politie kan niet. #Radar.nl heeft tvreus al eens hun uitzending gehad dus ook daar kom je niet verder mee. Wat overblijft is een civiele procedure starten tegen TVreus.nl. En tvreus weet, dat je dan een advocaat nodig bent. Ook dat niet iedereen dat kan betalen of hiervoor verzekerd is. Heb Trustpilot gevraagd hoe het mogelijk is dat tvreus ondanks hun oplichterij, nog zoveel positieve sterren heeft. Hun reactie is dat veel klanten in eerste instantie niet weten dat ze een Balkan tv hebben gekregen. De meeste tv's zullen het eerst prima doen. Vandaar de positieve reacties. Pas wanneer er iets met de tv aan de hand is, komen klanten er achter dat ze besodemieterd zijn. Te laat dus voor het herzien van hun gegeven sterren. Bent u van plan een nieuwe tv te kopen? Een gewaarschuwd mens telt voor twee. ☝️

De levering zou plaatsvinden via #postnl. Hier is de tv nooit gearriveerd. Tvreus geeft postnl de schuld en ik moest maar contact zoeken met postnl. Alsof ik een tv gekocht heb bij postnl... Uiteindelijk geen tv ontvangen.

Klantenservice van tvreus is er op getraind, de klant een tevreden antwoord te geven. Het probleem alleen is, dat hoe vaak ze ook iets beloven, er wordt niets van waar gemaakt. Je wordt niet terug gebeld, je krijgt niet de beloofde e-mail. Je krijgt je betaalde geld niet retour. Kortom, je bent opgelicht.

Scorekaart voor TVreus.nl