TI-84shop.nl

Heb hier een playstation 5 bestelt, de betaalmethode ging goed. Het is enkel niet ok dat ze iets verkopen dat ze niet eens op stock hebben. Nooit het product of mijn geld terug gezien. BESTEL HIER NIET!

Slecht, het product is nooit geleverd geweest. Heb verschillende keren gemaild hiervoor maar kreeg steeds te horen dat het product over een week wel geleverd ging kunnen worden. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling geannuleerd en toen kreeg ik te horen dat er net nieuwe producten binnen waren gekomen en of ik wel zeker was van mijn annulatie. Mijn vertrouwen was weg dus heb ik geannuleerd. Heb nog steeds mijn geld niet ontvangen

Slecht, ze antwoorden wel maar steeds met valse beloftes. Eerst vertelden ze mij dat mijn product kon geleverd worden en na annulatie werd er gezegd dat ik mijn geld binnen de week terug ging hebben. Ik heb het product nooit ontvangen en mijn geld ook niet! Dit allemaal over een tijdspanne van 4 maanden. Elke keer wanneer ik een mail stuur, krijg ik te horen dat het geld binnen een week erop zal staan. Met mijn laatste mail heb ik gedreigd om een klacht in te dienen en daar heb ik niet eens antwoord op gekregen.

Scorekaart voor TI-84shop.nl