Algemeen"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem" Ik had een printer bij 123inkt besteld. mooi snel binnen gelijk mee aan de gang ermee maar helaas bij de eerste print zag het er niet uit dus na 8 uur met settings veranderen werd het iets beter maar nog ver weg wat het moet zijn. dus 123inkt een email gestuurd met foto's en bewijs en na 1 dag email binnen dat ik eerst canon moest vragen. wat de probleem was maar canon zeiden dat het aan de inkt cartridges lag. en anders moest ik het naar hun sturen. maar ja het was nog in 14 dagen retour tijd. dus dat doe ik niet. en 123inkt zij zelf het kan een defect zijn dan maar retouren na een paar dagen eindelijk de printer terug getuurd maar ik stuurde daarna een email dat ik toch liever me geld terug wil. maar ik kreeg geen email dat die binnen was maar ik zag het wel via PostNL maar na 2 dagen nog niks dus ik stuur een email van of het al aangekomen is en opeens krijg ik mijn Creditnota en excuses email. ik dacht oké is goed. en daarna paar dagen dacht hé ik heb me geld nog steeds niet. dus ik een email sturen van hoe lang het nog duurd. maar opeens krijg ik een email van u heeft nog niet gekozen of een andere product of geld terug wil. En dat me echt irriteert ik heb denk wel 3x4 in de email dat ik me geld terug wil + een brief mee geleverd waar stond ik wil liever me geld terug wil. geschreven je moet er zelf erachter aan zitten anders krijg je geld gewoon niet terug. ben 8 dagen verder alleen al om me geld terug te krijgen en 11 totaal. maar op dag 12 stuur ik nog een email wanneer ik ongeveer me geld terug kan verwachten. maar uit het niks krijg ik een email dat het toevallig terugstorting gepland is op vandaag. maar je gelooft het niet 24/06 is het eindelijk gebeurt ik heb me centjes terug.
Verzending"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem"
Klantenservice"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem"
Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien. Onze excuses dat de afhandeling niet naar tevredenheid is verlopen. Gelukkig heb je jouw geld inmiddels retour ontvangen. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123inkt