HighFlow

953 producten en 1.265 uitvoeringen

Ik ben sinds 2011 klant bij HighFlow.nl en van 2011 tot 2020 heb ik een klein aantal bestellingen geplaatst. In december 2020 heb ik besloten om een custom loop waterkoeling computer te bouwen. Sinds dat moment heb ik regelmatig bestellingen bij ze geplaatst. Totaal heb ik tot op heden iets meer dan € 3.000 uitgegeven bij HighFlow.nl.

Recentelijk heb ik ook ervaring gehad met hun RMA afhandeling. Hoewel de communicatie per email van mijn RMA niet helemaal naar wens was (er werd niet echt inhoudelijk gereageerd op mijn vragen). Is de RMA uiteindelijk keurig afgehandeld. Ik had in 2019 een DataVac duster bij ze gekocht van ongeveer € 100. Deze was defect geraakt en ik heb een nieuwe ontvangen binnen redelijke termijn.

Sales en support vragen worden snel beantwoord, ook in het weekend en avond. Het assortiment is uitgebreid voor mensen die aan modding en waterkoeling doen. Prijzen zijn over het algemeen goed maar ze zitten wel in een niche natuurlijk. Bepaalde producten, zoals schoonmaakproducten, zijn soms wat prijzig en als je dat in bulk moet hebben is het wellicht verstandig om dat te halen bij Amazon (foam tip cleaners bijvoorbeeld).

Als het huidige serviceniveau en assortiment goed blijft zal ik hier waarschijnlijk nog vele jaren klant blijven. Ik kan deze winkel aanraden.

Scorekaart voor HighFlow