Redux Gaming

Buiten de storing (herplaatsen HDMI kabel) zoals omschreven in klantenservice mening voldoet de PC naar behoren

Tijdens wisselen van HDMI kabel aansluiting werkte monitor maar enkele seconde en ging PC in stand-by, aantal uur van alles geprobeerd zonder resultaat, klantenservice gemaild, in tig mails wilde ze tot in detail weten wat ik had gedaan, ze wilde foto's van achterzijde pc en monitor, de belachelijkste vragen werden gesteld op zoek naar wat ik fout had gedaan, na 3 dagen op en neer mailen werd ik het moe en ging zelf weer proberen, met wat geluk kwam ik in de bios, default/save/herstart was voldoende om probleem op te lossen, iets wat een beetje kundige klantenservice had kunnen voorstellen.

Beste Guust,

Bedankt voor je review. Erg jammer dat je een probleem had met de PC en dat deze niet correct is opgepakt door de klantenservice.

We zijn druk bezig met het verbeteren van de processen binnen ons bedrijf waardoor we jouw vragen en problemen sneller en effectiever kunnen oplossen.

Excuses dat jij niet op tijd bent geholpen. We zullen dit in de toekomst sneller oppakken.

Bedankt voor je geduld en heel fijn dat je het nog zelf hebt kunnen oplossen!

Met vriendelijke groeten,

Team Redux Gaming