AlgemeenZolang het goed gaat bij Bol.com geen klagen, maar o wee als je de klantenservice nodig hebt.
VerzendingBij het bestellen kon ik aangeven 'plaatsen én aansluiten', echter bleek achteraf dat ik de kleine lettertjes had moeten lezen. Er waren uitzonderingen. Voor andere webwinkels werd wel aangesloten, maar voor Bol.com niet. Regels zijn regels volgens hun zogenaamde klantenservice. Weinig service dus. En mijn laatste bestelling bij Bol.com.
KlantenserviceWaar heeft een bedrijf een klantenservice voor? Om eventuele problemen voor klanten snel en goed op te lossen. Ik was tevreden met Bol.com totdat ik hun klantenservice nodig had. Toen bleek dit bedrijf in feite waardeloos te zijn. Elke reactie van Bol.com laat minimaal een dag op zich wachten en de eerste lijn kan zelf niets oplossen noch versnellen. Het lijkt wel of ze kritische reacties expres langer laten wachten. Er worden door verschillende medewerkers verschillende dingen geschreven. Al met al pure ellende als je ze nodig hebt om problemen die zij veroorzaakt hebben opgelost te krijgen.
Beste Niccos,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com