HardwareWebwinkel.nl

Site is opzettelijk bedriegelijk.
Artikel staat netjes op de site met een groen vinkje dat het onderdeel op voorraad is en een mooi 24hrs lever tekentje erbij.
Helaas ergens verstopt in de kleine lettertjes staat dan "eigen voorraad: Nee", "Voorraad leverancier: Ja"
Ik had geheugen besteld wat ik vrij direct nodig had en dit konden ze dus niet direct leveren ondanks dat ze dit wel claimde.

Niet binnen de beloofde 24hrs verzonden, laat staan dat het bezorgd is.

Telefonisch niet bereikbaar en de genoemde live chat op de site is ook nergens te bekennen.

-----------------------------------------------------
Gezien ik niet kan reageren op de reactie hieronder:
Dit product is op donderdag avond bestelt (ja na 16:00, dus ik verwachte deze niet op vrijdag te ontvangen)

Dit is wat er in uw bevestiging staat:
Uw bestelling
Aantal Product Artikelnummer Prijs Totaal
1 G.Skill Ripjaws V DIMM DDR4 4000 CL18 - 32GB (2x 16GB)
Levertijd: Morgen verzonden* F4-4000C18D-32GVK € 149,95 € 149,95

Ziet u waar er staat "morgen verzonden" dan verwacht ik mijn product dus zaterdag in huis.
Zaterdag, één van de 2 dagen in de week dat mensen juist wel thuis zijn omdat ze dan niet hoeven te werken, zeker als ze iets besteld hebben.

Om 11:40 de volgende dag kreeg ik een mail waarin u claimt dat de order wordt "klaar gemaakt voor verzending" en dat ik "spoedig een track en trace code" zou krijgen.

Daarna, niets meer.

En voor de claim die u maakt over het kunnen kiezen van een zaterdag levering, die keuze/optie is er niet.
Ik ben zojuist voor de zekerheid nog maar eens door uw bestel proces gegaan en dit is de volledigheid van de tekst op uw site op de pagina aangaande bezorging/levering:

"
Verzendadres
Voer hier een ander afleveradres in voor deze bestelling, of kies een adres uit uw adresboek.

Let op!
Wanneer u uw zending op een zakelijk adres laat bezorgen, vergeet u alstublieft dan niet om de bedrijfsnaam te vermelden.
We krijgen helaas meer dan eens pakketten retour omdat de postbode geen zendingen van particulieren afgeeft op een bedrijfsadres indien de bedrijfsnaam ontbreekt.
"

Goedenavond,

Vervelend dat u onze voorraadindicatie niet helemaal duidelijk vind. We proberen het zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren zodat het door iedereen gesnapt kan worden. Wij hebben geen kleine lettertjes.... we vermelden duidelijk en uitgebreid bij het product wanneer iets verstuurd zal gaan worden en vermelden dit ook nog in de orderbevestiging die u van ons krijgt. Ook wij hebben graag tevreden klanten en willen dit graag zo houden!

Als u op vrijdag iets besteld, dan wordt dit in principe op maandag geleverd, dit gebeurd al 17 jaar zo en is bewezen dat het goed werkt, van de zaterdagleveringen wordt meer dan de helft niet bezorgd omdat de mensen niet thuis zijn. Wilt u iets toch op zaterdag in huis hebben, kies dan voor zaterdaglevering, deze keuze komt u tegen met afrekenen, dan heeft u het ook in het weekend in huis. Mocht ons dit dan niet lukken, dan nemen wij even contact met onze klanten op.

Als er bij staat binnen 24 uur verstuurd, dan wordt dit ZEKER diezelfde dag verzonden. Ik zou graag van u willen weten om welke order dit gaat die niet verstuurd is op de dag dat u besteld heeft zodat we dit voor u uit kunnen zoeken. Onze excuses voor het ongemak!

Team HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl