HardwareWebwinkel.nl

makkelijk te vinden via de website of in mijn geval via directe link uit de pricewatch.

binnen 24 uur verzonden staat zowel in de pricewatch als op mijn bestel bevestiging. dat zou betekenen op vrijdag verzonden.
mijn vorige bestelling, waar ze overigens ook een puinhoop van hadden gemaakt door er 2 pakketjes van te maken waarvan ik maar 1 track en trace code had. en niks te horen kreeg.
Nu weer een puinhoop, dus niet met postnl verstuurd en dus ook niet de volgende dag in huis.
verzonden met GLS van alle mogelijke vervoerders wel de rotste is mijn ervaring. volgens de mail begin van de avond een track en trace code.
middernacht nog niks ontvangen, en gezien het nu weekend is niemand meer bereikbaar, bij webshop niet, en vervoerder niet.
geen track en trace code, en ook geen flauw idee hoe laat en of het maandag of dinsdag komt. niet dat het uitmaakt, ben beide dagen niet thuis, had niet voor niks gekeken dat het dezelfde dag verzonden zou worden, en uit vorige ervaring met postnl. het meest domme is nog, dat het zo klein is dat het in een goede bubbeltjesplastic envelop past. en dan voor GLS kiezen...

Laatste bestelling ooit hier, dat is nu wel duidelijk. en heb spijt niet met visa betaald te hebben,
klantenservice verwacht ik niks van, was vorige keer ook hopeloos.

klantenservice verwacht ik niks van, was vorige keer ook hopeloos.
ik gaf ze nog een keer het voordeel van de twijfel, maar had dit beter niet kunnen doen dus. jammer dit.. zet er dan bij in de bevestiging waar bij elk artikel staat vandaag verzonden dat het niet met postnl of dhl gaat en dus pas na het weekend gaat komen. sterker nog, zou netjes zijn om even contact met de klant te hebben dat de volgende dag niet gehaald gaat worden.
maar nee, betaalbevestiging, en verder zoek je het als klant maar uit.
door tijdstip van mail krijgen en op vrijdag, niemand meer te bereiken. webshop niet en gls ook niet, heeft ook geen nut gezien ik niet eens een code heb gekregen. wat een bagger service..
En ik kan het weten, heb mijn hele leven in een winkel gewerkt, daar gingen we alleen wel anders met klanten om.

Er wordt hieronder een reactie gegeven dat de track en trace code op vrijdagavond verstuurd is.
Hij kwam bij mij toch echt op Zondag 4:09 exact binnen.
kan er zelfs een screenshot van maken.

Ik wens het niet om voor leugenaar uitgemaakt te worden.
En als dit is hoe jullie met klanten omgaan....
Ik zal ook wel kijken als ik tijd heb of ik via outlook verwijderde mail kan terughalen over vorige keer, dat was wel degelijk bij jullie. er was nog een mail met excuses voor de verwarring gestuurd meen ik uit mijn hoofd te herinneren.
Maar hier een beetje alles onderuithalen wat ik schrijf vindt ik echt te ver gaan.
Ik kan ook iemand voor leugenaar uit maken, want ik heb vrijdag geen track en trace code gehad.
toevallig heb ik helaas chronische insomnia waardoor ik niet slaap, zag heb dus zondagnacht binnenkomen (gewoon in mijn inbox)
overigens lag de GLS site er ook helemaal uit, dus misschien heeft het daar iets mee te maken, maar dan nog ben ik geen leugenaar.
Dit is ook voor het eerst dat ik een negatieve review schrijf.

Beste Marcel,

Ik heb je zojuist al uitgebreid gemaild. Je bestelde op donderdag avond een aantal zaken met de status "morgen verzonden". Op vrijdag hebben wij de order keurig verstuurd zoals beloofd.

We betreuren het dat het niet zo gegaan is als jij zelf in gedachten had. Je had gedacht dat het met postNL verstuurd zou worden en dat het zaterdag in huis zou zijn. Wij versturen via GLS en vertellen dit ook op onze website. Orders met 24 uurs levering worden de volgende werkdag bezorgd. De volgende werkdag na vrijdag is een maandag. Vervelend dat je iets anders in de planning had, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.

De "andere order" waar je het over hebt met 2 pakketjes heb ik voor je nagekeken maar moet bij een andere shop zijn geweest, dit zijn telkens brievenbuszendingen geweest die netjes in 1 keer in een envelopje bij je in de bus zijn gevallen.

De track en trace code die je niet zou hebben gehad, is vrijdag om 17.13 uur aan je verstuurd, wellicht even in je spambox kijken naar de trackingmail, ik heb hem voor de zekerheid nogmaals aan je doorgegeven.

Ik hoop dat je nu ik je op zondag avond nog even een update stuur, je toch iets anders aan kijkt tegen onze "bagger service" en dat ik je toch even anders naar het geheel heb kunnen laten kijken.

Team HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl