Beste, bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je al langere tijd op je bestelling zit te wachten. Op het moment dat wij een levertijd vermelden op onze website hebben wij het artikel tot onze spijt niet op voorraad. Je kunt de levertijd van elk artikel vinden op de pagina van het product zelf. Deze staat vermeld onder de groene knop “In winkelwagen”. Wanneer de levering door de leverancier wordt uitgesteld, informeren wij je hier per mail inderdaad over. Ook geven wij per mail inderdaad de mogelijkheid om de bestelling te wijzigen, te annuleren of een deellevering aan te vragen. De keuze die je op dat moment aanklikt, wordt inderdaad meteen verwerkt door ons systeem. Dit is dan ook gebeurd toen je de op de optie annuleren klikte. Terugbetalingen vinden doorgaans binnen vijf werkdagen plaats. Helaas kunnen we op basis van de ingevulde naam 'Unbornchild' geen bestelling erbij pakken waardoor we niet inhoudelijker kunnen reageren op je review. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kan onze klantenservice 6 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).