AlgemeenMoederbord besteld bij Redux Gaming. Echter bij het verzenden is DHL het pakket kwijtgeraakt. Hier kan Redux Gaming niks aan doen maar de manier van afhandelen is zeer dramatisch.
VerzendingHet pakket is kwijt geraakt bij DHL. Hier een mail van gekregen vanuit DHL dat het pakket in een verkeerde sortering was terecht gekomen. Na 2 dagen niks te hebben gehoord contact opgenomen met DHL. Zij gaven aan dat de verzendede partij een onderzoek moest instellen. Na contact te hebben gehad met Redux kreeg ik eerst te horen dat ik nog maar even moest wachten. Dit gedaan. Na weer 2 dagen te hebben gewacht opnieuw contact gehad met Redux. Hebben ze eindelijk een onderzoek ingesteld. Na weer een aantal dagen wachten veranderde mijn trrack and trace. Hierna werd mijn pakket beschadigd maar compleet geleverd. Dit was inmiddels 10 dagen verder.
KlantenserviceNadat mijn moederbord geleverd was, heb ik de volgende dag meteen het moederbord teruggestuurd omdat ik in de tussentijd al wat anders had geregeld.
Nadat mijn moederbord was ontvangen door Redux gaming krijg ik een mail met shoptegoed in plaats van geld terug. Hier is nooit over gesproken en ik zou mijn geld terug krijgen zodra het moederbord terug was. Nadat ik nog een keer gebeld heb uiteindelijk een mail gekregen met een creditnota.
Kortom Redux Gaming kan echt niks doen aan het niet goed sorteren van een pakket bij DHL maar de oplossing die ze geven en oplostijd is zwaar teleurstellend.
Beste Kay,
Erg jammer dat er iets mis ging bij het sorteren van de zending bij DHL.
Door jouw feedback hebben we een concrete oplossing bedacht hiervoor.
We zullen in de toekomst een onderzoek starten nadat DHL een sorteerfout aangeeft.
Dit process zal nooit langer dan 3 werkdagen duren.
Hierna wordt er een directe oplossing voor je bedacht.
Bedankt voor jouw feedback. Hopelijk zal bestelling bij ons hierdoor een stuk prettiger worden.
Met vriendelijke groeten,
Team Redux Gaming