AlgemeenHet was even zoeken naar een Samsung 980 1Tb, omdat die als 1000mb in hun lijst staat. Bij zoeken op EAN of via de pricewatch link was hij echter wel te vinden.
SiComputers kwam vaak als goedkoopste naar boven bij de dingen die ik zocht, en had in combinatie met één andere winkel alle onderdelen die ik wilde hebben, waarvan de meeste op voorraad, en twee met status "binnen twee of drie werkdagen".
Ik heb 26 april besteld, dus had wel verwacht dat ivm koningsdag de levering iets langer zou duren. Ook ging ik een weekend weg, dus had ik gevraagd om het afleveradres te wijzigen naar die van mijn ouders. Vervolgens begon het wachten op onderdelen. Uiteindelijk was op 3 mei alles binnen en verzonden. Ik wacht nu echter nog steeds op de zending, omdat PostNL blijkbaar moeite heeft het huis van mijn ouders te vinden .
Toch zou ik bij deze shop opletten of ze items die je snel wil hebben zelf op voorraad hebben, omdat 2-3 werkdagen blijkbaar betekent dat ze afhankelijk zijn van hun leverancier en dat dat geen garantie is dat het er ook echt binnen 3 dagen is (afgezien van PostNL perikelen, want daar kan SiComputers niks aan doen).
De dag na koningsdag heb ik gevraagd of het afleveradres gewijzigd kon worden, en na het weekend of ze wisten wanneer alles verzonden ging worden. Ik kreeg steeds snel en vriendelijk antwoord.