HelloTV

Enkele maanden geleden kocht ik bij PlatteTV een soundbar van het merk Denon (Home Bar 550). Tijdens de installatie bleek het apparaat niet goed te functioneren (instabiele voeding). De soundbar werd in de vestiging in Groningen zonder problemen ingewisseld voor een nieuw exemplaar. Deze deed het wel, maar het apparaat maakte storende bijgeluiden: een hoofdpijn-veroorzakende hoge piep in standby, en een brom/zoem wanneer deze ingeschakeld was. Mijn klacht werd direct serieus genomen door PlatteTV, en na overleg werd de soundbar naar de fabrikant opgestuurd ter reparatie. In de tussentijd kreeg ik een ander exemplaar te leen (welke overigens dezelfde bijgeluiden maakte). Toen mijn eigen soundbar gerepareerd was zijn de apparaten weer omgewisseld, maar (zoals verwacht) was het probleem niet verholpen. Hoewel Denon aangaf dat het apparaat naar behoren functioneerde, werd het probleem in de winkel wel erkend. En er werd een passende oplossing geboden: ik heb de soundbar ingeleverd en heb de totale aanschafwaarde als inruilkorting gekregen bij aanschaf van een andere (niet-Denon!) geluidsset. Erg netjes, en meer dan ik had verwacht. Complimenten voor het begrip, de goede service en de vriendelijkheid!

Snelle verzending en heldere communicatie (incl. track and trace link).

Zie algemene toelichting. Mijn probleem is uiteindelijk erg netjes opgelost door het aardige en vakkundige personeel.

Scorekaart voor HelloTV