AlgemeenWijzen naar Dynalogic ivm onderbezetting/ziekte maar blijkt dat zij zelf hun producten half bij het depot aanleveren. Gevolg, twee last-minute geannuleerde bezorgafspraken en geen zekerheid over vervolg. Bijzonder matig hoe Wehkamp "morgen bezorgen" hanteert en vervolgens maar wat aan rommelen.
Update: Loungeset is uiteindelijk 1,5 week na "morgen bezorgen" aangekomen maar op twee plekken is het hout volledig gescheurd. Bezorgers lijken ook niet zorgvuldig, tegelijkertijd duidelijk vermoeden van matige kwaliteit/productie. Set wordt opgehaald en er zou direct weer een nieuwe mee worden genomen (op dezelfde dag). Dit is ook per mail via Dynalogic bevestigd.
Update2: Lougeset zou weer worden opgehaald en direct ook op hetzelfde moment een nieuwe worden geleverd. Uiteraard stopt het hier niet, "sorry meneer maar we hebben geen loungeset bij ons". Voor de 6e keer gebeld en morgenochtend wordt deze opnieuw geleverd. Dit is dus de 3e afspraak die niet na wordt gekomen, los van het feit dat er troep is geleverd. Wat een bedrijf..
Update3: Volgende ochtend opnieuw geen loungeset. Zelf maar weer gebeld, “Sorry meneer maar ze hebben enkel de tafel bij zich”. Deze zou nu rond 13 uur geleverd worden. Heb aangegeven dat als de rest vandaag niet geleverd wordt dat ze hem weer mogen komen ophalen. De teller staat inmiddels op vijf niet nagekomen afspraken, een volledige gescheurde loungeset (1x volledige retournering), 8 telefoontjes met de klantenservice en 14 dagen (“morgen bezorgd” staat ook nu nog op de site). Ik denk oprecht dat, op basis van mijn ervaringen, dit de slechtste webshop van Nederland is.
@Wehkamp, ik hoef geen reactie met "mail ons" naar etc. Wil alleen anderen waarschuwen voor jullie dienstverlening.
Tot vijf keer niet nakomen van afspraken en last-minute annuleringen.
KlantenserviceDoen wat zij kunnen doen maar de middelen die zij krijgen lijken bij die bedrijf beperkt.