HP Store

Onlangs op Dinsdagmiddag een Hp G2 Reverb(zonder controllers) besteld, op de site stond deze op
voorraad en met melding: "voor 19:30 besteld morgen in huis". Hoewel ik niet verwachte dat de
bezorger op Koningsdag mijn pakketje ging afleveren, had ik toch wel verwacht dat de vervoerder
het kreeg aangeboden. in plaats daarvan gebeurde er niks en kreeg ik een melding dat de headset
pas 9 Juni geleverd ging worden (Dik een maand later). er van uit gaande dat dit een fout was heb
ik donderdagochtend contact opgenomen met de helpdesk. deze hield vol dat het product wel op
voorraad was en dat het uitgezocht zou worden. Uiteindelik na herhaaldelijke contacten bleek dat
er gewoon geen voorraad is en dat ik tevens niet de enige was die met dit probleem te maken had.
Ik heb mijn order dus gecanceld en kan nu dus ruim 2 weken wachten totdat ik mijn geld terug heb.
Ook staat op hun site nog steeds dat de headset leverbaar is. Ik zou kopen via de HP store
zeker Afraden. (heb inmiddels bij Unbound besteld, netjes binnen 24uur geleverd)

Op zich waren de medewerkers welwillend (uitgezonderd diegenen die geheel ongeschikt zijn voor klantenservice) maar zij hebben verder geen mogelijkheden om ook maar iets te doen voor hun klanten behalve meldingen door geven aan hun geheel incompotente leidinggevende.

Scorekaart voor HP Store