AlgemeenGoedemiddag,
Ik schrijf nooit slechte recencies, maar deze keer is het echt van de zotte.
Ik heb 2 maal een bestelling moeten doen voor een computer, omdat mijn 1e bestelling was zoek geraakt.. Helemaal geen probleem dat regelen we wel achteraf na dat de bestelling terecht was dacht ik.
Dagen lang de live trace in de gaten gehouden van de 1e bestelling en achteraf werd het naar een heel ander adres gestuurd. Direct contact opgenomen met Redux gaming om door te geven dat het helemaal fout gaat. Ik heb zelfs met DHL gebeld om de pakket tegen te houden, maar dat moest via Redux gaming gemeld worden.
14 dagen later nog steeds mijn 550 eu niet
ontvangen. Ik zou een formulier toegezonden krijgen waarin ik kon aangeven dat ik de bestelling niet heb ontvangen en op die manier mijn geld kon terug krijgen.
Vandaag vanaf 16:00 contact met ze geprobeerd op te zoeken, maar word de heletijd uit de lijn geknikkerd na 20 minuten wachten.
Als dit niet snel opgelost word, dan ga ik juridische stappen ondernemen.
Dit heb ik waarlijk nog nooit meegemaakt in mijn leven.
Ik had een klein foutje gemaakt met het adres, maar had dat gelijk gemeld aan Redux gaming.
Achteraf had ik geen geduld om te wachten op het pakket en had toen een 2e bestelling gedaan voor hetzelfde product.
Als ik moet blijven bellen voor een status update, dan heb ik er niks goeds meer over te zeggen.