Beste E.
Dit is niet hoe het verhaal is gegaan, ik zal het even kort samenvatten.
U kocht een M.2 SATA dock en had problemen om deze werkend te krijgen met uw Kingston A2000 en Samsung 870 EVO Plus SSD. De SSD's waren prima, deze waren nogmaals getest in PC en laptop maar ondanks dat, kreeg u het niet werkend. En ohja u wist nog even te melden dat de behuizing bekrast was, u suggereerde dat de verpakking al geopend was geweest.
Ik heb u uitgelegd dat het een nieuw product is, het was op bestelling binnen enkele dagen geleverd, deze producten komen rechtstreeks van Delock en worden bij binnenkomst doorgestuurd.
U dient als koper meteen te melden dat er iets niet mis is met het product. Dit heeft u niet gedaan, u bent het product in gebruik gaan nemen.
U heeft volgens uw eigen zeggen een eigen IT zaak maar u heeft het verkeerde product besteld, u begreep niet dat er verschil zit tussen een M.2 PCIe NVMe SSD en een M.2 SATA SSD. Een M.2 PCIe NVMe versie gaat niet werken in een M.2 SATA dock.
Er wordt niet moeilijk gedaan over het herroepingsrecht. Ik heb u uitleg gegeven over het recht dat u heeft. Dat u als consument recht van retour heeft echter:
Als u een product in gebruik neemt en het product beschadigd, dan KAN er een bepaald percentage van het aankoopbedrag in mindering worden gebracht. Dit is ook wat er in de wet bepaald is. U mag bijvoorbeeld ook geen kleding passen, even dragen, een kop koffie er overheen gooien en dan terugsturen en het volledige bedrag terug verwachten.
U heeft te kennen gegeven het product te behouden en internet te voorzien van de diverse negatieve reviews hetgeen we natuurlijk jammer vinden. We hopen dat u in het vervolg als u iets opent u melding maakt dat het product beschadigd binnen is gekomen i.p.v. in gebruik te gaan nemen.
Team HardwareWebwinkel.nl