Amazon.nl

Sinds jaren bestel ik bij Amazon, Duitsland, USA en nu ook in Nederland. Ik heb beeldkaarten, gereedschap, andere elektronica en cadeaus besteld. Ik ben niet bang om hoge bedragen te betalen (zowel Creditcard, Paypal). Ik heb namelijk nog nooit problemen meegemaakt en altijd zijn de spullen binnen 24 uur thuis gebracht door super bezorgers zoals UPS. Retour is nooit een probleem geweest.

Heb een 3070Ti terug moeten sturen en wil nu een 3080Ti aanschaffen wegens performance behoefde. Kaart mocht terug, naar post NL, streepjescode laten zien en klaar. Premium account en daarom gratis gamen, video's bekijken en gratis verzenden. Regelmatig scherpe aanbiedingen met 30% kortingen of meer. Ik ben heel erg tevreden over Amazon en geeft ze een dikke tien.

Bol is ook prima maar veel duurder dan Amazon met pc componenten omdat Amazon ook zelf inkoopt. Voorkeur ligt nu bij Amazon, als zij het niet hebben ga ik naar Alternate of Megekko (pc hardware). Prima ontwikkeling voor de marktwerking en uiteindelijk dus voor de klant! Tweakers is natuurlijk ook altijd de raadgever en maatstaaf voor hardware en ik lees deze dan ook altijd inclusief de testen en reviews.

Ik krijg geen bon, geld of voorkeur en geeft deze review gewoon omdat zij dit verdienen. Wees dus niet twijfelachtig en bestel indien nodig gewoon bij Amazon mits je langer wil wachten, een slechtere service of meer wil betalen. In mijn geval een dikke 10!

in 80% binnen 24 uur en dus ook op zondag gewoon leveren. Snelste levering was in 14 uur!

Ruilen mits goede reden en onderbouwing geen probleem en gratis retour zenden!

Scorekaart voor Amazon.nl