AlgemeenMac Mini via hun site getaxeerd en in perfecte staat (net 2 jaar oud, aankoopbon en serienummer hier aanwezig) opgestuurd.
Krijg ik anderhalve week later een berichtje dat er een andere Mac Mini in de verpakking zou zitten als ik zou hebben beweerd.
Notabene volgens hen een model met een veel grotere SSD dan ik zou hebben beweerd. Dat is toch wel heel onwaarschijnlijk.
En die willen ze niet inkopen. Slaat nergens op: we zijn vooraf een prijs overeengekomen. Ik heb in perfecte staat geleverd, ik wil mijn geld.
Ik reageer naar het in mijn account genoemde adres support@rebuy.nl Daarop krijg ik een reply dat reBuy niet bereikbaar is via dit mailadres.
Ook in mijn account staan de openingstijden met een telefoonnummer in Utrecht: NOOIT OPEN
Onderaan deze pagina ‘Hoe kunnen we je helpen’, daar een en ander ingevuld.
Wordt niet op gereageerd.
Dan schrijf ik maar een negatieve review op Trustpilot. N.a.v. mijn review wordt door reBuy verzocht via het contactformulier met reBuy contact op te nemen……
Het contactformulier waar ze dus niet op reageren….
Dus ik zit nu in een loop: wel reageren op Trustpilot, niet op mij.
Krijg ik nu zometeen een ander en kapot exemplaar teruggestuurd?
Laatste kans reBuy: kijk naar mijn reacties/klacht in jullie eigen systeem en los dit op in plaats van alleen en public een processuggestie te doen die naar niets leidt.
Zie hierboven: Klantenservice neemt helemaal geen contact op. Reageert alleen op en public reviews