Printerland NL

Printer besteld, zou beperkt op voorraad zijn. Maar ik kreeg snel bericht dat dit een maand later zou worden. Kan gebeuren in deze tijd denk ik dan. Maar ze komen met een smoesjes die nergens op slaan.

Een maand later, weer een bericht. Het wordt nog twee maanden later. Nu toch maar geannuleerd. Hij is nog steeds op voorraad op de website trouwens.

Niet transparant in berichtgeving en verwachtingen. Ze wisten prima dat ze niet zouden kunnen leveren. Dan had ik graag eerder mijn geld terug gehad.

Beste Klant,

Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de levering van de printer. Onze excuses hiervoor.

Momenteel hebben veel printerfabrikanten problemen met de levering in verband met het chip tekort. Printerland ervaart hierdoor ook problemen. De levertermijnen worden vaak verschoven waardoor wij onze klanten niet van duidelijke informatie kunnen voorzien. Wij doen ons best om zo transparant mogelijk te zijn en u juist te informeren over de levertermijn. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Wanneer u nog opzoek bent naar een printer dan kunt u ons de gewenste specificaties doorgeven. Wij kunnen dan voor u kijken of er een printer voorradig is die voldoet aan uw wensen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Printerland.nl

Scorekaart voor Printerland NL