Proshop.nl

Bestellen geen probleem, alleen het verzenden schijnt lastig te zijn. Misschien een andere vervoerder zoeken? Komen de levertijd zo niet na.

Vrijdagavond besteld. Ik hoopte verzending dezelfde avond, eventueel de zaterdag (mogelijk 24/5 en niet van toepassing), maar toch uiterlijk maandag op de post. Pakket stond vrijdag al wel overgedragen aan DPD, maar de status van de track&trace is nog steeds hetzelfde. Waardeloos dat het pakket nog steeds niet onderweg is. Het moet uit Denemarken komen, dus die relatief 'snelle' levering valt in werkelijkheid vies tegen. Daar mag wel een rood vrachtwagentje bij ipv een groene.

Bedankt voor je review.

We betreuren dat je ontevreden bent met de levertijd van je bestelling.

Bij ons is het zo dat pakketten die vrijdagavond besteld worden, op de maandag erna verstuurd worden (vandaar levertijd x aantal werkdagen, en niet dagen).

Voor verzending wordt gebruik gemaakt van twee logistiekpartners, namelijk PostNord tot de deens-duitse grens, waarna DPD het pakket overneemt. Bij het updaten van de track&trace kan er hierdoor vertraging ontstaan.

Voor vragen kun je ons bereiken via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Wanneer je het bestelnummer hebt, dan kunnen wij je verder helpen.

Mvg

Proshop.