AlgemeenVanuit de pricewatch kwam SiComputer (die ik nog niet kon van naam) naar boven als de shop waar alle componenten van mijn build in het assortiment zaten. Ik heb de shop recenties op Tweakers gechecked en dat gaf me voldoende vetrouwen om hier te bestellen.
Afrekenen kon ik met Bitcoin doen, dat kwam mij prima uit! ..
Nadat alle onderdelen binnen waren (inderaad binnen 2 werkdagen , zoals verwacht en aangegeven op de site) kreeg ik een verzend bevestiging.
Alles was uitstekend verpakt , en alles werkt 100% ! Erg blij mee en uitstekende service. 5 sterren wat mij betreft.
Ik wilde even verifieren of mijn BTC betaling goed was doorgekomen omdat ik dat niet via de site duidelijk kon zien. Per telefoon / chat / whatsapp waren ze (tijdelijk?) niet bereikbaar, dus dan maar een mail. Hier kwam de volgende dag netjes antwoord op dat alles in orde was.