Amazon.nl

Website werkt goed en betaling met creditkaart werkt ook goed. Bestelproces is helder en krijgt netjes bevestiging van bestelling.

Meestal goed, maar deze keer niet. Een ssd besteld. Krijg melding dat deze vandaag bezorgd word. Kijk ik op traceer, staat de levering op onbezorgbaar:

Er is helaas een probleem opgetreden tijdens het verzenden en we hebben je bezorging moeten annuleren. Het pakket wordt geretourneerd en wij zullen binnen 5 - 7 werkdagen nadat de retourzending is verwerkt, een terugbetaling uitvoeren. Onze excuses voor het ongemak.

Geen mail ontvangen hierover.

Dat dit gebeurd is tot daar aan toe, kan altijd wat fout gaan, maar je zou de klant een nieuwe kunnen sturen, of direct geld terug en hier de klant ook over inlichten.

Wat echt onacceptabel is: Je krijgt je geld pas terug nadat de retourzending verwerkt is. WTF. Amazon levert toch niet! Moet ik dan op mijn geld wachten! Gelukkig is het een reservering op een creditkaart, maar dat maakt het nog niet acceptabel dat je 5 tot 7 dagen moet wachten.

Chat contact gehad, waarschijnlijk pakket beschadigd. Ik moest maar opnieuw bestellen, ssd komt niet meer.

Scorekaart voor Amazon.nl