Proshop.nl

Prima shop, makkelijk bestellen, vlot geleverd. Duidelijke statusupdates.
Ik kwam er pas bij het aanmaken van een account achter dat ze producten niet vanuit Nederland leveren, maar je kunt wel gewoon via iDeal betalen en ze hebben een contactadres in Nederland.
Versturing helaas alleen via DPD - deze versturen voor de geadverteerde prijs naar een pickup-point. Die zijn bij mij nooit op de gewenste tijden geopend. Om naar je huisadres te versturen kost weer wat extra, waardoor het prijsverschil met andere webshops weer verdween. Dat was wel een tegenvaller.
Heel vervelend vond ik wel dat ik verplicht Bullguard Internet Security moest kopen. Uiteindelijk kreeg ik korting gelijk aan de aanschafwaarde waardoor het per saldo gratis was, maar ik kon het niet verwijderen uit de winkelwagen. Voor mij een reden om de order in eerste instantie te annuleren - dit soort praktijken zie je normaal alleen bij discutabele webshops.
Omdat het de enige webshop met voorraad was uiteindelijk toch maar besteld.

Levering alleen via DPD - kosten voor bezorging op thuisadres is 8,99; behoorlijk hoger dan bij andere webshops, waardoor de lagere productprijs teniet gedaan wordt.
Minimale verpakking (intel boxed processor was in originele doos met dunne kartonnen verpakking zonder extra bescherming verstuurd).

Beste Perboemski,

Bedankt voor je review.

We zullen je feedback in acht nemen. Er zijn echter wel een aantal punten die we kunnen verklaren.

We leveren inderdaad onze producten allemaal vanuit ons magazijn in Denemarken, waar ons hele bedrijf ook gevestigd is. Het contactadres, wat onderaan onze site staat, is een Deens adres.

De BullGuard licentie geven wij de klant gratis mee. Deze licentie is compleet vrijblijvend te gebruiken en je zit aan niets verbonden als je het niet activeert. Geen reden voor paniek, het is alleen een extratje van ons.

Wat betreft de verpakking van je product; We schatten voor ieder product in of het zonder bescherming veilig zal aankomen bij de klant. Dit hangt af van het product en van de veiligheid binnen de doos. Ik hoop dat het product verder gewoon netjes in de doos zat, anders dan horen wij het graag via mail (support@proshop.nl) of telefoon: 085 - 301 55 55.

Scorekaart voor Proshop.nl