HardwareWebwinkel.nl

Hele trage service en communicatie, misleidende leveringsbeloftes. Absurd slechte winkel. Ik plaatste bij deze winkel een bestelling voor een Asrock LGA1700 ITX moederbord, daar deze niet zo gemakkelijk snel leverbaar zijn. Deze winkel beloofde een 24h levering op haar website, echter is 24h = 5-6 dagen bij deze winkel.

De enige reden dat ik bij hen bestelde was om het bordje snel te krijgen. Intussen op Amazon reeds 2 bordjes ontvangen van een ander type (eentje waarvan RMA omdat het eerste defect was) en alsnog sneller dan deze winkel.

Al bij al een waardeloze ervaring met deze winkel. Ze zijn niet de goedkoopste en de website lijkt gemaakt te zijn in een ander tijdperk. Ik zie niet in waarom ik opnieuw zaken zou doen met hen.

Winkel geeft aan dat het product voorradig is en geleverd kan worden binnen de 24h, echter blijkt het product pas 4-5 dagen na plaatsen van bestelling toegekomen te zijn bij de winkel en pas een dag later bij mij. Waarom liegen over je levertermijn? Dit creeërt enkel frustratie.

Bij het versturen van het retour formulier, exact volgens de (omslachtige) procedure op hun website, kreeg ik geen antwoord. Bij het versturen van een reminder krijg ik doodleuk het antwoord 'Ik heb geen vraag van u ontvangen, graag uw vraag insturen/doorsturen, dan kunnen we daar op reageren!'. Mocht deze medewerker de kleine moeite doen om het document in bijlage te openen had deze alle gegevens, in plaats daarvan beslist deze winkel liever om haar klanten te negeren in de hoop dat de wettelijke retour termijn zal verstrijken.

Goedemiddag,

24 uurs levering is alleen in Nederland, niet in België zoals ook vermeld op de website. Het is in 3 werkdagen geleverd, dat u het weekend mee wilt rekenen dan komt u inderdaad aan meer dagen.

U stuurt een reminder op een door u gestuurde mail, echter hadden wij geen mail ontvangen en ook geen bijlage, wij weten dus niet wat de vraag is en die heb ik toch echt nodig als ik een antwoord moet geven ;-)

We doen ons best maar kunnen niet gaan gokken naar wat iemand gemaild zou kunnen hebben!

Mvg, Team HardwareWebwinkel.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl