Proshop.nl

Over het algemeen een hele nette winkel! Website kan wel een likje verf gebruiken, maar laat je daardoor niet afleiden. Goede service en voor sommige producten hele goede prijzen.

Verzending duurde 2 werkdagen, wat heel netjes is omdat de producten uit Denemarken komen. Ietsje langer dan wat je van andere shops misschien gewend bent.

Reageerden altijd snel en bekwaam. Toen ik buiten de retourtermijn nog iets wilde retourneren kon dit ook, er is meteen een label voor me aangemaakt. Keurig!

Beste Carel88,

Bedankt voor je review.

We willen klanten uiteraard niet in de weg zitten, als ze net buiten de retourtermijn iets willen terugsturen. Fijn dat je in ieder geval een goede ervaring hebt gehad met onze webshop!

In de toekomst ben je natuurlijk ook weer welkom als klant bij Proshop.

Proshop komt 10 maanden later met een zeer onduidelijke mail met een betalingsherinnering. Ik dacht dat het op een fout berustte, maar blijkbaar hebben ze bij mijn retour 2x het bedrag teruggestort, iets dat ik zelf nooit door heb gehad. Ik ga het geld natuurlijk terugstorten, maar dit vind ik wel redelijk bijzonder (helemaal na zo'n termijn). Een stuk minder positief dan eerst.

Scorekaart voor Proshop.nl