AlgemeenIk heb in December een camera gekocht, ik heb er 5 weken op gewacht, terwijl dit maar een week zou duren, en uiteindelijk mijn geld terug gevraagd. Ze vonden dit OK en gingen de blokkering van de levering aanvragen en mijn geld terug storten. Ik heb daar 2 weken op gewacht, niets... Ik stuur weer een mail om te vragen wanneer ik de betaling kan verwachten, geen antwoord...Ik stuur nog eens om te zeggen dat ze mij niet weer aan het lijntje moeten houden want het gaat over veel geld en ik begin er ziek van te worden. Uiteindelijk sturen ze terug dat de betaling is verwerkt en dat ik het geld de week nadien weer op de rekening zal zien. Weer gaan er 2 weken voorbij zonder een cent te zien. Ik mail opnieuw dat ik graag een betaalbewijs krijg want er staat nog steeds niets terug op de rekening. Nu vertellen ze mij plots dat ze nog geen bevestiging hebben gehad van dat mijn levering is geblokkeerd. Ik heb nooit een verzendbewijs gekregen omdat zij claimen dat zij in bulk verzenden en geen individuele tracking kunnen voorzien. Ik heb ondertussen zelf met DHL gebeld en zij vertelden mij dat die informatie niet klopt. Ik stuur weer naar rhinocamera dat zij niet het recht hebben om mijn geld te houden omdat ik geen zaken heb met wat zij zelf met DHL nog moeten regelen. Op dit moment zijn er al 5 weken voorbij gegaan sinds ik mijn terugbetaling heb aangevraagd. Ze weigeren verzenddetails te geven dus ik ga er nu van uit dat ze mij nooit iets verzonden hebben
Verzendinggeen levering gehad, het ligt zogezegd aan DHL, maar ze kunnen mij geen verzenddetails geven
KlantenserviceZeer respectloos, ze liegen en vragen inderdaad om slechte reviews er af te halen