Amazon.nl

Ik bestelde een moederbord aan nieuwprijs en kreeg een tweedehands product (duidelijk gebruiksporen zoals gebogen pins, ontbrekende items ...). Ik had het bord dringend nodig dus heb het toch eerst getest en alles werkte prima, ook de beschadigde aansluitingen. Ik had geen zin om het bord terug te sturen om het probleem aan te kaarten, veel tijd te verliezen en om het dan toch opnieuw te moeten bestellen. Het is niet de eerste keer dat ik problemen heb met bestellingen van amazon.nl, met de andere amazon sites (.de en .fr) nog nooit problemen ondervonden. Ik heb ook al amazon marketplace items besteld, maar dan weet ik tenminste dat ik een tweedehands item bestel. Volgende keer ga ik toch maar meer betalen en elders kopen.

De bestelling kwam een dag eerder toe dan voorzien, goed verpakt, weinig op aan te merken.

Geen? Je moet het product terugsturen om je geld terug te krijgen, andere manieren om problemen aan te kaarten zijn er niet. Bovendien kunnen ze dan zelf zeggen dat je het product beschadigd hebt of items eruitgehaald! Wil amazon.nl het newegg van de benelux worden?

Scorekaart voor Amazon.nl