AlgemeenOp 4 februari heb ik mijn bestelling gedaan bij CV koopjes. Het bestellen ging goed. Alleen ging het mis met verzending. Het werd wel aan gegeven dat het verzonden was. Met helaas geen track en trace code. Dus DHL kam 2 keer niks voor niks bij me langs omdat ik geen ander tijd aan kon geven om langs te komen. Dus uit eindelijk bij een DHL service punt gebracht 30 km verderop. Daar was ik niet blij mee. Maar goed toch op gehaald en het bleek dat de spullen niet overeen kwam met wat ik dacht te kopen. Dus aan dit bedrijf heb je niks
VerzendingMet helaas geen track en trace code. Dus DHL kam 2 keer niks voor niks bij me langs omdat ik geen ander tijd aan kon geven om langs te komen. Dus uit eindelijk bij een DHL service punt gebracht 30 km verderop. Daar was ik niet blij mee. Maar goed toch op gehaald en het bleek dat de spullen niet overeen kwam met wat ik dacht te kopen. Dus aan dit bedrijf heb je niks
KlantenserviceOp 4 februari heb ik mijn bestelling gedaan bij CV koopjes. Het bestellen ging goed. Alleen ging het mis met verzending. Het werd wel aan gegeven dat het verzonden was. Met helaas geen track en trace code. Dus DHL kam 2 keer niks voor niks bij me langs omdat ik geen ander tijd aan kon geven om langs te komen. Dus uit eindelijk bij een DHL service punt gebracht 30 km verderop. Daar was ik niet blij mee. Maar goed toch op gehaald en het bleek dat de spullen niet overeen kwam met wat ik dacht te kopen. Dus aan dit bedrijf heb je niks