Amazon.nl

Amazon nl spant echt de kroon. Lang wachten op pakketjes sins ze hun eigen bezorg service hebben. Chauffeurs lopen niet naar de ingang en bellen ook niet bij de buren aan. Nee, ze gooien het pakket gewoon omhoog naar de eerste etage! Nadat de eerste worp mislukt is proberen ze het gewoon nog een keer. U begrijpt dit is niet goed voor breekbare spullen. Dit is gewoon lui, ik ben gewoon thuis en de buren ook maar blijkbaar is dit de beste oplossing voor de chauffeur. Vervolgens staat er in de app "ergens geleverd" dus dat schiet lekker op. Pakketje was nadat ik de melding had gezien dat er "ergens geleverd" was gestolen/verdwenen. En ja het hele voorval staat op camera. Amazon nl?, nee dank u. Voor mij nooit meer.

Zoals boven beschreven, lang wachten, gooien met de boel, echt een hele rare gang van zaken. Chauffeurs zouden wat kunnen leren van reguliere bezorgdiensten. Werkelijk onvoorstelbaar.

Voorval natuurlijk gemeld bij de klantenservice. Zou worden terug gebeld. Niks meer van gehoord. Ook nog via Twitter geprobeerd. Zeggen contact op te nemen met de klantenservice voor een oplossing. Tja.

Scorekaart voor Amazon.nl