AlgemeenWebshop handelt met verschillende leveranciers. De prijs waarvoor u als consument producten koopt bij deze winkel wil niet zeggen dat het product dat op voorraad staat daadwerkelijk van die leverancier komt. (Aldus Central point) En zo kan het dus voorkomen dat uw bestelling niet wordt geleverd ondanks dat het product op voorraad staat in de webshop.
KlantenserviceIk heb de winkel om uitleg gevraagd waarom het door mij bestelde product niet wordt geleverd ondanks dat er een ruime voorraad staat vermeld op de website. Volgens het webcare team komt dat doordat zij met verschillende leveranciers werken en als de dagprijs van de leverancier met voorraad hoger ligt zetten ze bestellingen die ten tijde van bestellen lager lagen on hold. Met andere woorden, u moet maar wachten of en zoja wanneer die 'goedkopere' leverancier maar weer voorraad heeft, en Central point uit wil leveren. Ondertussen bent u wel uw centjes kwijt.
De uitleg van Centralpoint; helaas werken wij zo. Meer kan ik niet voor u doen.
Update 15-2-2022 naar aanleiding van deze review:
Telefonisch contact gehad met de Customer operation specialist die het artikel alsnog voor de initiële aankoopprijs heeft verstuurd. Dus achteraf netjes opgelost.