All In One Systems

Ik heb hier een product bestelt echter is het product tot op heden niet geleverd
en de Klantenservice laat niets meer van zich horen

Edit:
Klantenservice heeft contact met mij opgenomen
en aangegeven dat de persoon die mijn klacht in behandeling heeft genomen ziek was en door drukte mijn klacht nog niet was overgenomen door een collega
inmiddels is de benodigde documentatie aan mij toegestuurd en door mij ingevuld en terug gestuurd

Edit2:
Zie "Klantenservice"
Het probleem is uiteindelijk toch netjes opgelost
en daarnaast wil ik ook even aangeven dat het probleem ook niet hun fout bleek te zijn en blijkt het dat bij het verzenden het pakketje zoek geraakt blijkt te zijn

aangezien Het pakketje nooit ontvangen is kan ik dit alleen als "Waardeloos" beschouwen

ik heb Contact op genomen met de klanten service die waren heel snel met het verstrekken van Tracking informatie waaruit zou blijken dat het pakketje zou zijn afgeleverd echter is dit tot op heden niet gebeurt
Waardoor ik dus terug gereageerd heb dat ik het niet ontvangen heb en vervolgens krijg ik geen reactie meer terug (nu bijna een week geleden)
Terwijl ik op z'n minst een reactie had verwacht dat ze gaan uitzoeken wat er fout gegaan is

Edit:
Na dat de Klantenservice contact met mij opgenomen en mij goed op de hoogte heeft gehouden van de stand van zaken schaal ik mijn opinie over hun service bij
Het probleem is uiteindelijk toch netjes afgehandeld
Helaas was het bestelde product niet meer op voorraad en is er gekozen voor een Refund om zo het probleem op korte termijn op te lossen

Scorekaart voor All In One Systems