AlgemeenVia de PriceWatch vond ik Proshop.nl als goedkoopste. Omdat ik de shop nog niet kende eerst de andere reviews op Tweakers bekeken. Door deze goede reviews en commentaren door Proshop.nl zelf overtuigd om een bestelling te plaatsen. Webshop werkt prima, je kunt met iDeal betalen...
VerzendingHet product werd gratis via DPD verzonden als ik het zou afhalen bij een pakketpunt, thuisbezorgen was €8,95. Bestelling zou tussen 5-6 dagen worden geleverd, maar product was na 4 dagen al aangekomen. Doos was goed verpakt en onbeschadigd door gebruik bubbeltjesfolie.
Beste Er!k,
Bedankt voor je review.
Fijn dat je je ervaring deelt, waardoor in de toekomst mensen, net zoals jij, onze reviews lezen en je positieve opmerkingen kunnen zien.
De verzending proberen we altijd zo snel mogelijk te doen. Buiten de drukke tijden om verpakken wij producten op voorraad binnen een uur, waardoor er geen tijd wordt verspilt in de verzending.
Mocht je ooit een vraag hebben over een product of je bestelling, kun je altijd een mail sturen naar ons of bellen via support@proshop.nl of tel. 085 - 301 55 55.