AlgemeenHet gaat hier om de reparatie van een LG UltraWide 49 inch monitor.
Het gehele proces t/m de betaling van de reparatie (geen garantie, want schade door eigen toedoen) verliep zo soepel als het maar kan (net zoals ik al jaren van bol.com gewend ben).
Na ruim 900 euro voor de reparatie betaald te hebben en ik het bericht kreeg dat de reparatie succesvol was voltooid en de monitor weer terug naar mij kwam. Kan ik met droge ogen zeggen dat alles wat daarna gebeuren beneden elke peil was van Bol.com.
Van ruim 4 mislukte verzend/leverpogingen waarvan niemand (Bol.com zelf, Dynalogic (de pakketdienst) en Zes Goes (de logistiek service Partner van Bol) meer met zekerheid wist waar het "pakket" nou daadwerkelijk was (een monitor van bijna 1,5 meter breed, zie hem maar kwijt te raken) tot aan de vele (ruim 10 emails en minstens zoveel telefoontjes) contactmomenten met de klanten service van Bol.com en Dynalogic (á 45 cent per minuut, I might add).
Uiteindelijk het "pakket" thuis gekregen en het lijkt wonderwel weer goed te werken. Ik zet pakket tussen aanhalingstekens en gebruik het woord wonderwel omdat de manier waarop dit pakket verzonden is, en vooral bij mij arriveerde, abominabel slecht was. In 2 grote dozen, die volledig los waren van elkaar, dus eigenlijk nog maar half in 1 grote doos en 1 lege doos erbij, gewoon erin gepropt met wat verpakkingsmateriaal, ook gewoon erin gegooid.
Als klap op de vuurpijl miste ik ook nog eens de bouten die ik nodig heb om de monitor te bevestigen op de voet.... Gelukkig zit de Praxis om de hoek.
Na de monitor op goede werking te hebben getest, want onder de streep gaat het daar natuurlijk om, en ik heb kunnen bevestigen dat de hij naar behoren werkte heb ik maar weer een poging gedaan contact op te nemen met de klanten service.
Uiteindelijk telefonisch overeen gekomen dat ik e.e.a. zou opsommen in een e-mail, met daarbij enkele foto's van hoe ik het "pakket" thuis heb ontvangen een kopie van de bon voor de boutjes van Praxis.
De mail die ik vandaag ontving van bol.com om dit "op te lossen" (nogmaals tussen aanhalingstekens, omdat dit werkelijk waar niets met een oplossing te maken heeft) had als inhoud (inclusief spelfouten):
"Vanwege de extra omkosten, telefoonkosten, heb ik een cadeaubon van 27 euro in je account gezet. Dit is 60 minuten maal 45 cent per minuut.
Ik hoop dat iki u hiermee voldoende heb geinformeerd.
Bol.com"
Geen enkele vorm van excuses of een uitleg waarom dit fout heeft kunnen gaan en een schamele 27 euro voor de "omkosten". <-- dit heb ik meteen ook gezegd in een mail retour.
Toen kreeg ik, na er bijna om te hebben gesmeekt, excuses en nog eens 10 Euro extra....
Op die mail gereageerd dat de excuses welkom zijn, de 37 euro ook en ik het er verder bij wil laten omdat ik merk dat ik er alleen maar bozer van wordt.
Hier dan maar even de frustratie van mij af schrijven, dat helpt toch een beetje.
Beste Cronxixx,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.
Chantal van bol.com