Kabelshop.nl

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Ik raad mensen aan hier niets meer te kopen of van gedachte te veranderen hier niets te bestellen.

Met verzending zijn ze snel maar dan!
Met verzending zijn ze snel. Had een product gekocht voor op de xbox controller voor cloud gaming maar paste helaas niet terwijl de beschrijving bij het product dit wel aangaf. Nu wil ik retourneren en de verzendkosten zijn voor eigen rekening, week geleden een mail gestuurd nog geen enkele reactie. Het heeft ook geen zin om het product te retourneren als ik de verzendkosten zelf moet betalen kosten hier van postnl 6.75. Dit is wel de laatste keer dat ik bij dit bedrijf wat besteld heb. Waardeloos bedrijf, ze zijn snel met de verkoop maar de aftersales is gewoon beneden de pet met dit bedrijf.

Bedankt voor de reactie kabelshop. Echter heb ik gisteren geen mail ontvangen van jullie, het kan zijn dat ik eroverheen heb gelezen maar kan niets terug vinden. Zouden jullie mij de oplossing opnieuw kunnen toezenden per mail? Heb jullie al een e-mail verstuurd om met een oplossing te komen! Hopelijk snel antwoord vanuit jullie kant. Mvg Marcel

Ik heb inmiddels een postbus adres gekregen van kabelshop om mijn product gratis te kunnen retourneren! Dus het kan wel, alleen kost het wat moeite.

De afhandeling van het euvel zal ik hier direct weer bij plaatsten voor andere klanten van kabelshop. Goed of slecht ik zal eerlijk antwoorden.

Zoals ik heb vermeld hier de volgende update. 14 januari is mijn retour bezorgt bij kabelshop volgens de track tracé van postnl. Het is nu 28 januari en heb nog geen enkele reactie ontvangen van kabelshop, retour moet binnen 5 dagen worden afgehandeld, die tijd is ver verstreken. Dus heb kabelshop vandaag een e-mail gestuurd dat ik nog geen reactie heb ontvangen en graag me geld retour wil zien. Het gaat om een klein bedrag van 12,95. Ik lig er niet wakker van mocht ik het niet terug ontvangen. Maar het is wel heel erg triest dat kabelshop zich zo laat kennen om dit peulenschilletje van 12,95. Ben uiteraard zeer teleurgesteld en ben blij dat ik geen product hebt aangeschaft van een bedrag met hoge waarde bij dit waardeloos bedrijf.
Het is allemaal eerlijk wat ik hier schrijf en hoop op deze manier toch andere mensen te waarschuwen om niets bij kabelshop te bestellen, je hebt genoeg kabel winkels die het beter voor elkaar hebben.

Op het het pakketje stond, tekst van kabelshop. Je verwacht het niet maar we hebben het wel!!!

Het gaat mij alleen om het principe tenslotte zijn de reviews er om elkaar te helpen en hoop op deze manier mensen te waarschuwen om niets op kabelshop te bestellen.

Ik verwacht geen reactie meer van kabelshop te ontvangen want tegen slechte ervaringen die op internet komen is onacceptabel voor hun en kunnen ze niet mee overweg. Ik kan altijd de rechtsbijstand inschakelen maar ja voor een bedrag van 12 euro, dat gaat hem niet worden. Dat ze er maar gelukkig mee worden en hopelijk kost ze deze review veel klanten.

Gewoon zeer slecht, verzenden zijn ze snel, maar de problemen voor klanten oplossen kunnen ze niet!!
Dit bedrijf is niet meer tweakers waardig!

Scorekaart voor Kabelshop.nl